Location


0000 AA, Roermond
, Netherlands

Website:
Email: K.vanpoppel1@outlook.com
Phone:
Instagram:

Kim van Poppel

Trojan Workout Instructor

Mjjn naam is Kim. Ik ben Trojan work out les gaan geven, omdat ik geloof dat je er persoonlijk van groeit als je jezelf zowel fysiek als mentaal traint. Ik vind het leuk om anderen hierin te begeleiden en ze kennis te laten maken met het Trojan workout principe. Daarbij komt het goed van pas in combinatie met de Krav maga trainingen. Je verbetert o.a. je stoot en trapkracht, wordt behendiger en traint je uithoudingsvermogen!

‘Feel Great. Stand Strong.’ betekent voor mij dat je zelfverzekerder wordt door jezelf echt uit te dagen. Je word je bewust van je eigen kunnen door niet op te geven.

Ik heb me op aanraden van mijn trainer ingeschreven voor de Trojan Workout instructor certificering. Naast dat ik zelf graag train, leek het me steeds gaver zelf trainer te worden. Wat mij aanspreekt bij de Trojan workout methode is dat je alle spiergroepen in je lichaam benut. Je kunt enorm variƫren in oefeningen en intensiteit.
Het behalen van mijn Trojan workout certificaat was toegankelijk en ik vond het gaaf om deze uitdaging aan te gaan.

Ik ben enthousiast over de sport die ik uitoefen. Dat enthousiasme wil ik graag op jou overbrengen. Iedereen is welkom. Plezier en inzet zijn het belangrijkste. Ik help jou doorzetten, ook als het even niet lukt, maar ik hoop je ook te kunnen uitdagen. Anderen zeggen dat ik gedreven en ondernemend ben. Altijd in voor een uitdaging. Creatief, eerlijk en betrouwbaar.embed google maps on website