Ernest Laurens

Trojan Workout instructor

De Trojan Workout lesmethode past bij mijn missie om mensen grip te laten krijgen op hun eigen lichaam. Op die manier leren ze hun lichaam beter kennen, staan ze sterker in hun schoenen en krijgen ze vertrouwen in hun fysieke maar ook mentale kunnen.

Daarnaast ervaren mijn klanten de Trojan Workout als heel leuk, leerzaam en nooit saai. Wat voor mij belangrijk is, is dat iedereen binnen een small group of duo-pt op zijn of haar eigen niveau kan trainen. En dat ik als trainer mijn creativiteit via deze format kan toepassen. Dat houdt niet alleen mijn klanten gemotiveerd, maar als trainer krijg ik daar dagelijks energie van!

Feel Great. Stand Strong betekent voor mij dat je je fysiek en mentaal vrij voelt. Dat je het gevoel hebt dat je de wereld aankan, en dat je stevig in je voeten staat ongeacht in welke situatie.

Mijn vrouw Christel heeft mij aangeraden om deel te nemen aan de Trojan Workout Certificering. Ze vond dit zeer bij mij passen vanwege de lesstructuur/-methode van TWO, en dat dit mij zou gaan helpen bij mijn personal trainingen en small group trainingen.

De TWO methode spreekt mij aan vanwege de duidelijke structuur, en dat je als trainer je creativiteit erin kwijt kan.

Ik heb mij laten certificeren om trots het vaandel TWO instructeur te kunnen dragen, maar wat voor mij belangrijk is dat ik het certificaat ook waard ben. Daarom geef ik elke dag 100 procent om de mensen met deze methode goed te kunnen begeleiden in het proces naar hun gewenste doelstelling

Ik ben gecertificeerd sinds oktober 2020

Ik ben een echte mensen mens en een gevoelsmens, wat mij daarin toegankelijk maakt. Daarnaast ben ik gericht op details, waardoor ik mensen fysiek nog beter kan laten presteren. En ik geniet ervan als ik mijn creativiteit in mijn werk kan toepassen. Wat ik van mensen hoor die met mij samen werken is dat ik iets heb wat ze trekt. Dat is voornamelijk mijn passie voor het helpen van mensen. Dat ik er ook echt voor ze ben.

Location

  • Tobias Krone Strength And Conditioning
  • Address: Kamperstraat 24
  • City: Deventer
  • State:
  • Country: Netherlands

Contact

Subscribe to our Newsletter

There's a lot to tell! But we won't bother you too often. Expect us to send a newsletter once every month. Stay up to date!

Yes! Keep me up-to-date

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Address

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Contact me

info@trojanworkout.com

Press:

+31642155671

Start today!

With the free app there's really no excuse not to start today. Go get it!

Buy the book
Get the free iPhone app
Get the free Android app